Boka en trollkarl i Stockholm!


Håller Ni till i Stockholm och vill boka en trollkarl så har Ni hamnat rätt! Många känner sig osäker när de ska boka en trollkarl i Stockholm då utbudet är stort men bokar Ni Göran Strandberg som Er trollkarl på ert nästa event så vet Ni att med Görans långa erfarenhet och ständigt nöjda och återkommande kunder är Ni i trygga händer!

Kontakta Göran idag för snabb offert!

Stort tack! Trots att det var så avspänt överraskade du oss med din skicklighet gång på gång. Dessutom var det roligt!
Annika Bremer
Fortum

Tusen tack för mycket underhållande kväll. Trolleriet är i toppklass kombinerad med ”stand-up” i toppklass! Vi är jättenöjda!
Per Samuelsson
Målerimetoder AB

Tack för dina magiska insatser på Vitalismässan och på vår kundkväll! Du hjälpte verkligen till med att locka besökare till vår monter och trolleriunderhållningen på vår kundkväll var verkligen enastående! Vi får fortfarande frågor på hur du gjorde när du trollade
Terese Hedin
Cambio