Boka en trollkarl i Stockholm!


Håller Ni till i Stockholm och vill boka en trollkarl så har Ni hamnat rätt! Många känner sig osäker när de ska boka en trollkarl i Stockholm då utbudet är stort men bokar Ni Göran Strandberg som Er trollkarl på ert nästa event så vet Ni att med Görans långa erfarenhet och ständigt nöjda och återkommande kunder är Ni i trygga händer!

Kontakta Göran idag för snabb offert!

Stort tack! Trots att det var så avspänt överraskade du oss med din skicklighet gång på gång. Dessutom var det roligt!
Annika Bremer
Fortum

Tusen tack för mycket underhållande kväll. Trolleriet är i toppklass kombinerad med ”stand-up” i toppklass! Vi är jättenöjda!
Per Samuelsson
Målerimetoder AB

Tack för dina magiska insatser på Vitalismässan och på vår kundkväll! Du hjälpte verkligen till med att locka besökare till vår monter och trolleriunderhållningen på vår kundkväll var verkligen enastående! Vi får fortfarande frågor på hur du gjorde när du trollade
Terese Hedin
Cambio

Sommar och sol

När sommaren kommer så känns höstens alla konferenser, kundträffar och speciellt julfester långt borta men väl i augusti/september börjar det bli hög tid att boka in underhållningen till det kommande eventet.

Vad har ni på gång? Maila till gsmagic@mac.com och berätta så kommer lite olika förslag på några populära upplägg!

Trevlig sommar!

Lövångersrevyn

Härliga minnen! Det var otroligt skoj att gästa Lövångersrevyn 2010. Fortfarande ett jobb som jag rankar väldigt högt! Inte bara trolleri från min sida utan det blev även dans till Michael Jacksons Beat it, agera en sjungande megafon(!) (inget skivbolag har hört av sig…), springa runt som ett läskigt monster i ett kul nummer om Sagan om Ringen, mm. Oförglömligt!