Mer Kunder

Tusen tack för din härliga show. Det var lite motstånd från mina kollegor att anlita en ”magiker”… men jag hävdade att jag sett dig tidigare och att du var bra.
Jag fick mycket positiv feedback efter ditt uppträdande, även av dom som var lite ”negativa” innan. Dom trodde inte det skulle gå hem hos den publiken/kursdeltagarna, dom kom från olika länder som du förstod. Men alla jag pratade med efteråt var mycket imponerade över din fingerfärdighet och att du dessutom gjorde en anpassad show kring det hela.
Jag kommer definitivt att rekommendera dig till både mina kollegor och vänner på andra företag. Tack!
Anita Sundh
Component Software

”Vilken kille”, ”Hur gjorde han?”, ”Nämen, det är omöjligt!” var några av kommentarerna om dig och ditt trolleri vid vår mässa i Norrköping den 9 mars. Specialtricket om reklamskatten blev sedan pricken över i och vi blev alla mer än nöjda. Att du dessutom har varit trevlig och lätta att samarbeta med gör inte saken sämre. Ett stort tack!
Maria Johansson
Gratistidningarnas Förening

Vi hade underbart roligt på Upptakten i torsdags. Du bjöd på underhållning på absolut högsta nivå. Det var mycket uppskattat! Vi kommer säkert att höra av oss igen.
Lydia Pasamonik
Folksam Affärsstöd

Tack Göran! Vilken härlig show du bjöd på! Härligt utrymme även i media dagarna därefter.
Nicke Andersson
MoDo Hockey – Swedbank Arena

Jag har fått många uppskattade kommentarer sen vår taklagsfest i fredags! Extra kul & överraskande var det att vi kunde hålla hemligt att Du skulle komma & uppträda. Sen att jag INTE begriper hur Du bär dig åt är ju naturligtvis ett stort personligt nederlag för mig… 😉
Nicklas Nyberg
Nybergs AB

Tack Göran! Ditt besök var mycket uppskattat! Skickar några kommentarer från inkomna utvärderingar: ”Kanoooon”, ”Trevligt”, ”Skitkul! Mitt framtida jobb blir nog som illusionist!”
Päivi Dahl Vidarsson
Marakanda Marknadsplats AB

Hejsan! Det blev en mycket lyckad kväll. Tack för den här gången – vi hörs nog igen.
Jill Åsbrink
Fortum AB

Jag vill bara skicka stort tack! Det var underhållning av högsta klass och det uppskattades verkligen av oss alla. Hoppas vi får tillfälle att ses igen!
Jessica Fardin
Epicor Software Sweden

Alla här, inklusive festkommittén, var mycket nöjda, och vi har enbart fått spontana positiva kommentarer från alla som var med, inklusive en massa frågor i korridorerna, ”vem var det där”. ”Hur gjorde han”. ”hur kunde han”. Många har nämnt interaktionen med publiken, blicken för att välja rätt personer, både under ”minglet” och under den stående showen. Jag återkommer!
Henrik Breder
ABB AB

Jag tackar så mycket för din trevliga och mycket imponerande medverkan vid vår höstfest på Sif!
Charlotte Stridbeck Bolin
Sif – Förbundssekretariatet

Din insats var väldigt uppskattat både av mig och besökarna. Nästa år kommer det nog mer folk tror jag. Då är du välkommen tillbaka!
Per G Nordin
NORRBY GÅRD AB

Vill bara på detta sätt tacka för en helt underbar avslutning på vår säljträff den 1 april. Det blev verkligen mycket lyckat och vi hade ett givet samtalsämne långt in på kvällen. Du har även myntat ett nytt uttryck som vi kommer att använda oss av i fortsättning och det är ”Grabbarna Grogg”, mycket passande!
Iscar Norden AB
Annika Peterson

Det pratades mycket trolleri efter det att du gått och några försökte ”härma” dina trick med varierad skicklighet. Mao det var jättelyckat tycker jag och alla i personalen.
Magnus Hedlund
Visma Services

Tack så mycket för en strålande kväll! Vi fick mycket beröm för arrangemanget och jag har inte hört någon negativ kritik. Du lyckades dock trolla bort några medarbetare som inte syntes dagen därpå…. Alla hade känslan att du bara trollade några minuter och inte alls 45!
Elena Dinu
Telge Energi Nät AB

Vi hade en mycket trevlig kväll och dina inslag föll väl på plats och alla hade trevligt och uppskattade dina konster. Självklart rekommenderar jag dig till andra om det blir läge!
Per Nordström
AFA

Jag vill här tacka för din medverkan till en lyckad golfdag med våra kunder. Alla kunder och ”Swesafare” tyckte att din föreställning var utmärkt på alla sätt!
SWESAFE I SVERIGE AB
Per Öhman

Är glad att meddela Dig att vår kundfest i allmänhet blev väldigt lyckad och Ditt uppträdande i synnerhet blev enormt uppskattad! Självklart så är Du Nr 1 på vår önskelista när det gäller att rigga nästkommande evenemang för Kakelspecialisten.
KAKELSPECIALISTEN STOCKHOLM AB
Jay Lindgren

Jättestort TACK för din oförglömliga, mystiska, magiska och enormt uppskattade underhållning på vår sista julfest som förvaltning! Vilken fantastisk fingertoppskänsla du har!
STOCKHOLM MFO
Michael Shepherd

Vill på detta enkla sätt skicka ett stort tack för dina insatser vid vår kundträff i september! Din scenshow till kaffet senare på kvällen var en bejublad höjdare, full fart med vass humor och imponerande trolleri! När du sedan tog min klocka gav jag upp, suveränt!
DATA COMMUNICATION & SOFTWARE AB
Ronny Makkonen

Din insats i Apples mässmonter var en succé! En av höjdarna var när deras europachef från Skottland blev förtrollad på svenskt vis, ett mässbesök han och inte någon annan glömmer i första taget!
ARGUMENTOR AB
Stefan Svensson

Jag vill än en gång tacka dig för din fina underhållning. Scenfinalen med Pernilla Wiberg blev en mycket spännande och underhållande avslutning på vår konferens!! Hoppas vi får tillfälle att jobba ihop igen!!
AB AUTOGRUPPEN
Bertil Nyman

Vi vill tacka dig för din suveräna show, som i hög grad bidrog till att göra vår kväll så lyckad! Vi är 233 personer som går och funderar över ”hur Göran”!
KUNGSHOLMENS ÅKERIFÖRENING
Irene Jansson

Hej Göran och tack för den lyckade kvällen!! Det är alltid nervöst att ha ansvaret för underhållningen men din show gav inga problem! Vi är imponerade! Vi kommer att höra av oss igen!
SKB
Maud Thorberg

Ett stort tack Göran, för Ditt säkra och enormt uppskattade uppträdande. Vår första fullträff, var när vi hade vår årliga Japan-middag med journalisterna, man blev trollbunden. Efter detta, helt klart att vi ville dela med oss av Din förtrollning till våra återförsäljare och verkstäder ute i landet. Några av oss från Mitsubishi var med samtliga gångerna, varje gång kändes som den första – lika roligt varje gång!
MITSUBISHI MOTORS SVERIGE
Margareta Ericsson

BOKA GÖRAN!